SĂ FACEM RESURSELE NOASTRE UMANE DIN NOU

Să nu lăsăm ca oamenii să rămână doar resurse

VALORILE & VIZIUNEA NOASTRĂ

Oamenii stau la temelia I.M HR, și ne încântă fiecare interacțiune pe care o avem cu oamenii din jurul nostru, oferim forță fiecăruia pentru a-și găsi locul și a se dezvolta.

Viziunea noastră pentru angajații și partenerii noștri este dezvoltarea fiecărei relații din interiorul organizației spre exterior, conducere și mentorat viguroase.
Angajații noștri sunt orientați spre oameni și rezultatele lor, și urmăresc permanent progresul.
Ne încurajăm personalul și echipa de conducere să fie flexibili, să demonstreze integritate, să fie responsabili, deschiși, comunicativi, ambițioși și energici.

Ambianța de lucru bazată pe meritocrație, sinergie, încredere, empatie în cadrul I.M HR îi face pe oamenii care interacționează cu noi mult mai deschiși și mai ușor de integrat în cadrul echipei.

Partenerii noștri apreciază angajamentul, planificarea și natura proactivă, hotărârea noastră de a obține valoare adăugată, structură și rezultate.

“Sunt convins că nimic din ce facem nu este mai important decât angajarea și dezvoltarea oamenilor. La urma urmei, pariem pe oameni, nu pe strategii.”

Lawrence Bossidy - GE

“Nu poți împinge pe nimeni pe scară în sus dacă persoana nu dorește să urce.”

Andrew Carnegie

„O viziune măreață fără oameni grozavi este irelevantă.”

Jim Collins - Good to Great

“Recent, am fost întrebat dacă am de gând să concediez un angajat care a făcut o greșeală ce a costat compania 600.000 de dolari. Am răspuns că nu. Tocmai cheltuisem 600.000 de dolari cu pregătirea lui. De ce aș vrea ca altcineva să îl angajeze cu această experiență?”

Thomas John Watson Sr. - IBM

Profilul companiei noastre

Pune oamenii înapoi în resursele umane