CE REPREZINTĂ SISTEMUL „INSTRUIREA HR INTERN”

Poate ați depășit limita unei întreprinderi mici, nu mai sunteți un start-up în primele zile de funcționare. Ați promovat o persoană să vă reprezinte în funcția de manager HR, cu sarcini administrative și de recrutare. Sau poate ați angajat un manager HR cu ceva experiență, dar încă vedeți că persoana are dificultăți în îndeplinirea rolului său.

Știm, cu toții am trecut prin această etapă. Lucrurile nu trebuie să rămână la fel și nu trebuie să așteptați ca acea persoană să se pregătească singură. I.M HR, grație cunoștințelor și competențelor administrative, de recrutare, de organizare și dezvoltare a persoanelor, vă poate ajuta, prin pregătirea și mentoratul oferit în fiecare etapă de dezvoltare.

NU VOR MAI EXISTA

 

Probleme de personal

Decizii de angajare ezitante

Mentorat fără sfârșit

Probleme legate de cultura organizațională

 

EXACT PERSOANA POTRIVITĂ PENTRU SLUJBA ȘI COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ

MAI MULTE DESPRE SERVICIUL „INSTRUIREA HR INTERN”

CE PUTEȚI AȘTEPTA DE LA ACEST PROGRAM?

In primul rând evaluăm competențe și abilitățile, precum și personalitatea persoanei cu sarcini de manager HR; și apoi elaborăm un plan de dezvoltare HR. Prin respectarea planului, reuniunile regulate pentru evaluarea executării și a rezultatelor, vom instrui managerul dumneavoastră HR rapid pentru a deveni un profesionist în HR, și chiar mai mult, un partener strategic intern pentru dumneavoastră.

CaT DUREAZĂ PREGĂTIREA ADECVATĂ A HR MEU?

În funcție de experiența persoanei și de dorința sa de a angaja rapid, putem să prevedem de la început cât va dura pregătirea acesteia și atingerea diferitelor repere pe care le stabilim. De asemenea, în funcție de mărimea organizației și de nevoile de recrutare, acea persoană va avea nevoie de mai multă sau mai puțină asistență. Totul este planificat și urmărit, astfel încât atât dumneavoastră cât și coordonatorul dumneavoastră HR veți ști în fiecare etapă a pregătirii unde vă aflați.

PROGRAMAȚI-VĂ PENTRU O CONVORBIRE TELEFONICĂ CU CONSULTANȚII NOȘTRI

V-am captat atenția? Dacă da, dați clic pe butonul de mai jos și noi vă vom contacta.

Profilul companiei noastre

Pune oamenii înapoi în resursele umane