CE ÎNSEAMNĂ SELECȚIE & RECRUTARE

Atragerea și recrutarea talentelor de top este cheia succesului pentru toate organizațiile. Dacă nu aveți angajații adecvați – afacerea dumneavoastră nu poate să prospere. Obiectivul nostru este să vă ajutăm să angajați personalul cel mai bun pentru viitor. Avem instrumente de evaluare specifice branșei la cel mai înalt nivel, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de recrutare.

I.M HR combină tehnologia avansată pe bază de cloud cu specialiști în recrutare cu îndelungată experiență pentru a livra servicii de recrutare atât pentru proiecte punctuale cât și pentru recrutare permanentă. Fie că aveți nevoie să angajați rapid personal pentru un întreg departament, fie că realizați o căutare atentă doar pentru o singură funcție cheie, vă putem ajuta să recrutați talentele cele mai bune pentru firma dumneavoastră.

NU VOR MAI EXISTA

Zile irosite

Interviuri frustrante

Studierea continuă de CV-uri

Discutii cu candidați terni și plicticoși

EXACT PERSOANA POTRIVITĂ PENTRU JOB ȘI COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ

MAI MULTE DESPRE SERVICIUL NOSTRU DE SELECȚIE & RECRUTARE

Cum va functiona acest serviciu pentru mine?

Echipa noastră lucrează cot la cot cu dumneavoastră pentru a formula un plan de recrutare, implementeaza acest plan strategic in sensul de a promova un proces de selecție solid și conform nevoilor. Astfel veți folosi timpul numai pentru alegerea talentului celui mai calificat. Decizia finală este numai a dumneavoastră, dar este luată cu argumente solide care o susțin.

CARE SUNT ETAPELE ORGANIZĂRII PROCESULUI?

De la asistența în stabilirea unui brand de angajator la coordonarea interviurilor pentru managerii cu decizie de angajare, Externalizarea Procesului de Recrutare este un serviciu complet care preia toate responsabilitățile dumneavoastră de recrutare.

Etapa 1

 • Evaluarea organizației dumneavoastră
 • Recomandarea perfecționării procesului
 • Determinarea fluxurilor procesului de Externalizare a Procesului de Recrutare

Etapa 2

 • Determinarea cerințelor și responsabilităților postului
 • Realizarea interviurilor cu privire la promovarea identității companiei
 • Determinarea agendei și calendarului persoanei de decizie asupra recrutarii pentru aflarea disponibilitatii
 • Stabilirea traseului aplicantului in cadrul procesului de recrutare, pana la angajare

Etapa 3

 • Interviu comportamental și intocmirea fisei de candidat, cu profil psihologic, puncte forte, puncte de imbunatatit si evaluat in cariera etc
 • Prezentarea, intervievarea si aprobarea candidatilor admisi, prezentarea ofertei de munca
VOI AVEA SPRIJIN PERMANENT ÎN PROCESUL DE RECRUTARE?

Pentru fiecare funcție veți avea o echipă  de specialiști în recrutare ce va colabora cu dumneavoastră. Acest lucru ne permite să repartizăm munca astfel încât multiple procese de recrutare să se poată desfășura simultan, creând o experiență comună pentru dumneavoastră și pentru candidații dumneavoastră pe posturi.

CE TIPURI DE POSTURI DESERVIȚI ÎN GENERAL?

Pentru orice post sau funcție din compania dv,. care tocmai a devenit vacantă sau pentru cazurile când tocmai ați aflat că trebuie să deschideți un post complet nou, pentru toate se poate găsi angajatul ideal cu ajutorul specialiștilor noștri în recrutare.  

Personalizăm căutarea pe baza nevoilor companiei dumneavoastră pentru a asigura o adecvare perfectă pentru toate posturile și funcțiile din toate domeniile și branșele:

 • Financiar
 • Juridic
 • Ospitalier
 • Productie
 • Retail
 • Medical
 • Industrial
 • Sisteme și Tehnologii ale Informației
CUM ȘTIU DACĂ AM ALES BINE PE CINE SĂ ANGAJEZ?

Realizăm diferite teste și evaluări pentru a ne asigura că acel candidat are toate abilitățile interpersonale și cele profesionale cerute, de la limbile străine vorbite și fluența în comunicare, la competențele de utilizare a calculatorului și cunoștințele tehnice. Putem folosi testele dumneavoastră sau ale noastre, elaborate cu ajutorul experților din domeniu.

DACĂ DUPĂ UN TIMP CONSTAT CĂ NOUL ANGAJAT NU ESTE POTRIVIT PENTRU COMPANIA MEA?

I.M HR va realiza o cercetare temeinică pentru a găsi candidații cei mai buni care să se potrivească profilului fișei postului elaborate de dumneavoastră și va conlucra cu dumneavoastră în fiecare etapă pentru a elabora lista scurtă. Interviurile cu candidații aprobați se pot ține cu specialiștii noștri prezenți, astfel încât să aveți o a doua serie de consultări după interviu. După selecția viitorului dumneavoastră candidat, putem elabora împreună procesul de inducere pe care acesta va trebui să îl urmeze. Există o lună întreagă de colaborare în care veți ști sigur dacă noul angajat este bine integrat în cultura companiei dumneavoastră, dacă își înțelege rolul și este cu adevărat dedicat punerii în operă a abilității sale maxime.  

DACĂ OBSERV CĂ PROASPĂTUL ANGAJAT NU ESTE MOTIVAT?

Una din provocările cele mai mari ale unui manager este să aibă oameni bine pregătiți, bine plătiți dar nemotivați să ofere munca aferentă. Este un act de echilibrare a stării de status quo al tuturor angajaților din același departament sau din întreaga companie dacă este o firmă mică și motivarea lor de a se autodepăși. Dar în primul rând aveți nevoie de o analiză a personalului dumneavoastră pentru a determina care este direcția pe care trebuie să o aplicați.

CE TREBUIE SĂ MĂSOR PENTRU A ȘTI DACĂ ANGAJAȚII MEI SUNT MOTIVAȚI ȘI PERFORMANȚI?

Ca în alte aspecte ale firmei dumneavoastră, începeți cu viziunea generală a obiectivului companiei dumneavoastră, apoi faceți drumul invers și defalcați-o în sarcini individuale conform cerințelor specifice, și atribuiți aceste sarcini unor anumiți oameni din organizație. Următoarea etapă este dezvoltarea de măsuri concrete sau KPI-uri pentru a evalua persoanele în funcție de aceste sarcini. Prin analiza continuă a sarcinilor distribuite, veți ști dacă personalul dumneavoastră este motivat să ofere munca aferentă sau nu, și faceți modificările corespunzătoare, sau dacă sunt performanți sau nu, și luați măsurile adecvate.

I.M HR vă poate ajuta să definiți aceste reguli stabilite de jos în sus, măsurând cu precizie dacă trebuie să luați în considerare schimbarea motivației persoanelor și determinarea lor de a se autodepăși sau orice altceva în organizația dumneavoastră

PROGRAMAȚI-VĂ PENTRU O CONVORBIRE TELEFONICĂ CU CONSULTANȚII NOȘTRI

V-am captat atenția? Dacă da, dați clic pe butonul de mai jos și noi vă vom contacta.

Profilul companiei noastre

Pune oamenii înapoi în resursele umane