SUNTEM INOVATORI

Gândim mereu în stil neconvențional, ne folosim creativitatea și îndrăzneala pentru a vă oferi un serviciu HR personalizat odată cu fiecare experiență

GâNDIM ÎN PERSPECTIVĂ

Ideile noi și planificarea sunt a doua noastră natură, deci veți avea cele mai bune idei oricând, indiferent de cerințe

REZOLVĂM PROBLEMELE

Fiindcă interesul dumneavoastră primează în preocupările noastre, puteți fi siguri că nu ne vom opri până când nu sunteți complet satisfăcuți de rezultat

SUNTEM ADEVĂRAȚI GURU AI RESURSELOR UMANE

Ni s-a spus că suntem adevărați guru ai Resurselor Umane, și deși ne place să rămânem modești, expertiza noastră în domeniul HR ne oferă mari satisfacții în eforturile noastre de a veni în sprijinul clienților noștri

I.M HR PE SCURT

Suntem un mic grup de persoane tinere și energice mânate de dorința de a ne ridica la înălțimea așteptărilor clienților noștri, suntem permanent inovatori în procesul de recrutare și în ceea ce privește performanțele persoanelor pe care le angajăm. Cu o echipă de angajați specialiști certificați în HR, I.M HR detine o mare de cunoștințe și experiență la care putem face apel pentru a crea soluții personalizate pentru afaceri. Această expertiză, combinată cu nenumăratele noastre instrumente și resurse, ne permite să furnizăm soluții HR verificate, menite nu numai să vă ajute afacerea, ci și să deveniți mai eficienți și în același timp mult mai profitabili.

I.M HR oferă servicii de recrutare prin identificarea posturilor vacante din orice organizație, detectând profilul candidatului care s-ar potrivi cel mai bine cu firma, intervievând și selectând cele mai bune oportunități, prezentând o listă scurtă și apoi pregătind angajații pentru rolul aferent.

De asemenea, serviciile furnizate de I.M HR constau în diagnosticare și dezvoltare instituțională, reglajul fin al structurii organizației, pregătire și instruire pentru ameliorarea performanțelor și a motivării, oferind asistență în fiecare etapă odată cu promovarea personalului și promovarea identității companiei.

REDĂM ELEMENTUL UMAN TERMENULUI „HR” PENTRU SUCCESUL AFACERII DUMNEAVOASTRĂ

Lucrăm pentru firma dumneavoastră, pentru a obține rezultate extraordinare, dar cu înțelegerea faptului că afacerea dumneavoastră este clădită, în parte, pe umerii celor care lucrează pentru ea.

Îmbrățișăm tradiționalul și noul, dar cel mai important este că dăm forță firmei dumneavoastră pentru a se ridica la nivelul maxim al capacității sale.

Clipurile video următoare vă arată o mică parte din cine suntem și cum vă putem ajuta.

'I'-UL DIN I.M HR

'I'-UL DIN I.M HR

Director Executiv Unicorn – Ioana Petrea

Ioana este inima și sufletul I.M HR. Este „Unicornul” nostru rezident și creierul operațiunii. Viața sa este dedicată oamenilor și firmelor, asigurându-se că găsește potrivirea perfectă. Dacă Ioana ar fi fost agent matrimonial, toate cuplurile sale s-ar fi căsătorit … Dar stați, ea chiar este “agent matrimonial”, pentru Unicorn.

Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, ea are calificările și experiența pentru a dovedi toate acestea. Trebuie doar să consultați Profilul său din link.

<CODUL/> DIN /GROZAV

<CODUL/> DIN /GROZAV

Tipul de la IT - Nick Betsy

De la Google până la aplicarea de idei conceptuale în lumea reală, de la imagini minunate, la proprietatea mărcii și de fapt tot ce ține de digital, Nick este omul nostru și al dumneavoastră.

Gama sa largă de competențe se potrivește cu diversele experiențe și sunt depășite numai de logoreea sa verbală, dar care, trebuie să o spunem, merită să fie ascultată mereu. Omul chiar știe despre ce vorbește.

“ROCKSTARURILE” DE LA I.M HR

“ROCKSTARURILE” DE LA I.M HR

Echipa de specialiști în recrutare

Echipa noastră constă în profesioniști cu înaltă pregătire. Psihologi de meserie, cu capacități de evaluare a persoanelor și social media. Fiecare membru al echipei noastre este capabil să înțeleagă orice cerință de recrutare și să aplice cele mai bune și mai noi tactici de interviu, pentru o prezentare completă a candidatului. Folosind psihologia, echipa noastră determină dacă candidații se potrivesc bine cu afacerea dumneavoastră, și oferă un raport cuprinzător cu punctele tari și perfecționările necesare.

Adrian Mitu

Adrian Mitu

Fotograf

Adrian este o mare figură, nu are stare de loc, este ca un copil cu ADHD. Are o energie fără margini și o adevărată pasiune pentru arta lui. Pe lângă faptul că este un fotograf grozav, jobul său cu normă întreagă cere competențe serioase și o ținută cu adevărat profesionistă.

Adrian este prietenul nostru și îi datorăm multe mulțumiri pentru că ne-a dăruit timpul său pentru a captura câteva dintre imaginile pe care le vedeți peste tot în site-ul nostru, ceea ce îl face membru de onoare al echipei noastre.

Puteți vedea munca sa pe larg pe http://adrianmitu.blogspot.co.uk/.

'M-UL' DIN I.M HR

'M-UL' DIN I.M HR

“Mașinist” Executiv - Domnul M

Domnul „M” este sursa secretă a tuturor lucrurilor care țin de organizare și dezvoltare. Vorbește întotdeauna blând și este fermecător. Are o atitudine prietenoasă față de companii și procese. Când intră pe ușă, pregătiți-vă să aveți motoarele pornite, fiindcă geniul său construiește afaceri cu oamenii în centrul lor. Domnul ‘M’ vă va provoca la maximum.