SUNTEM AICI PENTRU A NE OCUPA DE HR ... ASTFEL ÎNCAT SĂ VĂ ELIBERĂM PE DUMNEAVOASTRĂ

Suntem partenerul dumneavoastră ideal pentru externalizarea HR

RECRUTOR

Sunteți recrutor dar nu aveți timp să gasiți cei mai buni angajați pentru echipa dumneavoastră? Sau aveți deja un job cu normă întreagă, altul decât recrutarea?

Vă scutim de efort și vă ajutăm să definiți sau să rafinați descrierile joburilor, postăm anunțuri în numele dumneavoastră, intervievăm aplicanții și redactăm liste scurte cu cei mai adecvați candidați.

Vă oferim sfaturi pentru a vă consolida încrederea că faceți alegerea de angajare cea mai potrivită.

PROFESIONIȘTI HR

Nu sunt suficiente CV-uri? Sunt prea multe CV-uri?

Înțelegem – verificarea aplicanților este o sarcină lungă și obositoare. Economisiți timp și lăsați-ne să vă oferim o selecție atentă a candidaților pre-verificați cu trăsăturile, experiența și competențele tehnice de care aveți nevoie.

Putem lucra împreună cu dumneavoastră astfel încât să nu vă simțiți singur și chiar susținem decizia dumneavoastră finală de angajare în fața directorului.

PATRONI DE FIRME

Sunteți o întreprindere mică sau mijlocie? Și noi. Fie căutați să finalizați un proiect, fie încercați să acoperiți o absență, să atingeți un reper de finanțare sau să găsiți persoana potrivită pentru un rol esențial, știm exact cât de mare este impactul pe care îl are angajarea asupra afacerii dumneavoastră în plină dezvoltare.

Angajarea personalului inadecvat poate avea un impact negativ asupra firmei și a angajaților dumneavoastră, așa că ar fi mai bine să ne lăsați să vă ajutăm în demersurile dumneavoastră.

Faceți dumneavoastră lucrurile la care vă pricepeți cel mai bine și noi vă vom oferi suportul nostru în domeniul la care noi ne pricepem cel mai bine.

Profilul companiei noastre

Pune oamenii înapoi în resursele umane