PROVOCAREA

I.M HR exista si este reala. V-am căutat și sunteți aici. Acum, înainte de a începe să lucrăm pentru dumneavoastră, trebuie să faceți o alegere. Să recrutați sau nu compania noastră I.M HR?

Credem să sunteți un star și aveți potențialul de a face lucruri mărețe. Am constatat că de cele mai multe ori aveți nevoie pur și simplu de puțin ajutor pentru a vă perfecționa brandul personal și mult ajutor pentru a face companiile să vă bage în seamă. Înțelegem că un job vă poate face câștigători sau vă poate distruge, ducând la o stare de spirit precară, caracterul compromis și cariera atârnând de un fir.

Ne asumăm provocarea de a vă pune în legătură cu o companie care poate să vă ajute să evoluați și să prosperați. O companie care vă permite să simțiți că munca dumneavoastră are un scop și un sens. O companie care vă sprijină.

Nu este o sarcină ușoară și noi nu obținem mereu o integrare perfectă dar ne străduim să punem acest lucru la dispoziție pentru toate entitățile care ne contactează.

SOLUȚIA

Crezul nostru este munca în echipă. Nu putem niciodată să ajungem la stele singuri, deci hai să ne cunoaștem și să facem acest drum împreună.

În prima etapă, trimiteți-ne CV-ul vostru folosind formularul nostru online. Pur și simplu completați acest formular și încărcați CV-ul. Ne puteți urmări pe Facebook sau LinkedIn unde ne puteți contacta permanent. Veti găsi aceste link-uri în partea de sus a paginii. După ce ne contactați, vom realiza o căutare a tuturor posturilor vacante din baza noastră de date care se potrivesc cel mai bune talentelor voastre, și vom programa o intalnire ca să ne cunoaștem.

În a doua etapă, discutăm despre pasiunea dumneavoastră, visele dumneavoastră și ce doriți să realizați. Încercăm să aflăm ce vă place realmente să faceți. Obiectivul ar fi ca la finele discuției să putem să vă împărtășim câteva detalii despre companiile extraordinare care oferă posturi ce se potrivesc cu dorințele dumneavoastră. În esență, vă vom prezenta propunerile noastre.

Fericirea dumneavoastră este un alt motiv de zâmbet pentru noi! Și noi zâmbim mult.

ÎNCĂ NU SUNTEȚI CONVINȘI? POATE VĂ VOR CONVINGE CIFRELE URMĂTOARE

INTERVIURI REALIZATE DE NOI

LUNI ÎN DOMENIUL HR

ANGAJAȚI FERICIȚI PLASAȚI PE POSTURI

DECI! TRIMITEȚI-NE CV-UL DUMNEAVOASTRĂ SAU VERIFICAȚI CELE MAI RECENTE JOBURI OFERITE DE NOI

PANOUL NOSTRU DE ONOARE

Dacă doriți, puteți alege sa fiti unul din candidații noștri de pe „Panoul de Onoare. “Ce este acesta?”, vă puteți întreba. Panoul nostru de onoare este lista scurtă ce cuprinde câțiva candidați care ni s-au adresat și au parcurs întregul proces de recrutare. Esențialmente, am parcurs toate etapele până la interviul final.

Faptul că sunteți pe panoul nostru de onoare sau că vă străduiți să ajungeți acolo ne permite să vă prezentăm clienților noștri. În anumite cazuri, prin anularea unor etape din procedura pe care o companie le-ar parcurge. De ce? Angajarea personalului consumă foarte mult timp și bani în speranța că pentru post au aplicat candidații ideali. Dacă sunteți pe Panoul de Onoare, sunteți de fapt gata de acțiune, clientul trebuie doar să-și dea acordul.

Mai bine pentru dumneavoastră și mai bine pentru companii. Suntem încântați când toată lumea câștigă! Cereți-ne mai multe detalii și aflați care pot fi avantajele dumneavoastră.

BRIGHT UP YOUR EMPLOYER BRAND IMAGE, PLEASE!!

Sunt multe, ​prea ​multe motive pentru care incurajez companiile cu care colaborez sa ​investeasca​ ​imaginea lor digitala sau​ Employer Brand​ing​-ul lor. Unii nu stiu cum, altii nu au timp, cert este ca tot mai multe firme vor​ si asta ma bucura​. Insa imi este atat...

BRIGHT UP YOUR EMPLOYER BRAND IMAGE, PLEASE!!

Sunt multe, ​prea ​multe motive pentru care incurajez companiile cu care colaborez sa ​investeasca​ ​imaginea lor digitala sau​ Employer Brand​ing​-ul lor. Unii nu stiu cum, altii nu au timp, cert este ca tot mai multe firme vor​ si asta ma bucura​. Insa imi este atat...

Alexandru

ALEXANDRU, 28 ANI Account manager în telecomunicații, experiență vastă în vânzări B2B, făcând legătura dintre cercetare și generare de management și vânzări. Profesionist cu experiență în interacțiunea cu funcții de nivel de top din IT&C și Telecom. În ultimii...

Ionut

Ionut, 38 ANI Inginer constructor, foarte motivat să înceapă proiecte de construcții pentru a le finaliza cu succes. În ultimii 16 ani a fost implicat într-o gamă largă de proiecte de construcții exterioare de clădiri și design interior, dovedind o mare capacitate de...

Ionut

Ionut, 38 YEARS OF AGE Construction engineer, highly motivated to start construction projects in order to complete them succesfully. For the past 16 years has been involved in a wide range of projects involving exterior buildings and interior designs, showing great...

Alexandru

ALEXANDRU, 28 YEARS OF AGE Account manager telecom, extensive B2B sales background, closing the gap between research to lead generation and sale. Experienced professional in interacting with C-level positions in the IT&C and Telecom. For the past three years has...
  • Dintre cei ce au trecut pragul au primit recomandare pentru cel puțin încă o persoană în căutarea unui loc de muncă 58% 58%
  • Dintre candidați nu s-au așteptat să găsească un post pentru pachetul de remunerație dorit 70% 70%
  • Persoane nu s-au așteptat să îi contactăm din nou pentru feedback 95% 95%
  • Dintre candidații angajați ne vor permite mesaje sau imagini de la un loc de muncă ce le-a adus pe buze un “zâmbet în zilele de luni”. 83% 83%

REZULTATELE AU FOST UIMITOARE FIINDCĂ DUMNEAVOASTRĂ SUNTEȚI EXTRAORDINARI

Ne bucurăm cu adevărat de fiecare dimineață când în primele 15 minute de muncă ne delectăm citind feedback-ul dumneavoastră zilnic. Acest lucru combinat cu o cană uriașă de cafea ne aduce un zâmbet larg pe față.

Prin urmare, vă mulțumim! Dumneavoastră ne faceți zilele mai luminoase!

SĂ FIM PRIETENI

PUTEM SĂ INTRĂM ÎN CONTACT FOARTE UȘOR PE FACEBOOK

Ne place foarte mult social media și știm că și multora dintre dumneavoastră vă place la fel de mult. Puteți să ne contactați și pe Facebook. Dați clic pe butonul de mai jos pentru a afla totul despre activitatea socială recentă.

LINKEDIN, TWITTER & YOUTUBE

Da! Ne găsiți peste tot. Youtube, sau Twitter. Suntem aici pentru dumneavoastră și dorim ca dumneavoastră să comunicați cu noi în modul care vă convine cel mai mult.

Email

Chiar dacă suntem conectați la social media, nu ignorăm niciodată un CV trimis prin email. VĂ PROMITEM că îl vom trata cu cea mai mare grijă și îl vom citi cu mare atenție. Observați că nu am pus adresa noastră de email aici. Acest lucru este pentru protecția noastră și a dumneavoastră.

Ceea ce putem la dispoziție și va ajunge în căsuța noastră de email, este un formular securizat și sigur prin intermediul căruia puteți să ne trimiteți „prin email” CV-ul dumneavoastră. Așteptăm cu reală nerăbdare să citim CV-ul dumneavoastră și să pornim la drum împreună.

PE FACEBOOK AZI

No recent Facebook posts to show